Go to Top

Servicii

 • Programe

 • Cursuri

 • Academia NextSteve

 • Evaluari si testari

 • Consultanta

 • Tabere

 • Kids HUB

Invatarea prin descoperire este principiul prin care sunt dezvoltate programele NextSteve Group pentru copii. Cu ajutorul unor metode practice si a unui cadru de joc, cei mici sunt antrenati intr-un proces de invatare experentiala.

O educatie bazata pe inteligenta emotionala este o abordare practica si realista in pregatirea urmatoarelor generatii de profesionisti si de antreprenori.

Principalele programe sunt:

A. Module de training

 1. Modul Motivare personala – “Touch the Sky!”, 3 niveluri de training (cunoasterea emotiilor personale, cresterea increderii in sine, identificarea si cunoasterea propriilor calitati)
 2. Modul Public Speaking – “Speak your mind!”, 3 niveluri de training (gestionarea emotiilor, dezvoltarea abilitatilor de comunicare cu sine, familia si societatea, cresterea gradului de incredere in propriile pareri si exprimarea acestora in cadrul potrivit)
 3. Modul Leadership – “Follow me!”, 3 niveluri de training (empatia si folosirea emotiilor , dezvoltarea initiativei si a curajului)
 4. Modul Vanzari – “Fun & money!”, 3 niveluri de training (dezvoltarea capacitatilor de negociere si rezolvare de probleme, intelegerea si adaptarea la medii si grupuri noi, dezvoltarea lucrului in echipa si a abilitatilor antreprenoriale)
 5. Modul IT & Social Media – “iLike Online!”, 3 niveluri de training (dezvoltarea abilitatilor in comunicarea online, intelegerea necesarului protejarii expunerii identitatii personale pe internet)

Fiecare modul cuprinde 3 niveluri de training centrate pe dezvoltarea ariei personale, familiale si sociale. Copiii sunt implicati in jocuri, activitati interactive create si coordonate de echipa de traineri si psihologi NextSteve. Durata fiecarui nivel de training este de 3h (2h 30min training pentru copii si 30min sedinta de coaching pentru parinti).

Pentru cereri de grup organizat (scoli, companii), va rugam sa ne contactati la claudia.suhov@nextsteve.ro/ 0746.042.033.

B. Program de educatie economica si antreprenoriat – “Juniori in Afaceri”

Programul “Juniori in Afaceri” a fost dezvoltat in luna iunie 2012, iar pana in prezent a fost dezvoltat in parteneriat cu magazinul Diverta in 5 orase din Romania: Bucuresti, Bacau, Brasov, Constanta, Iasi.

Au participat 250 de copii cu varsta intre 6 – 13 ani care au strans venituri de aproximativ 5000 lei.

Inspirat dupa celebrele standuri de limonada din America, programul este contruit pe doua principii de baza:

1. Dezvoltarea personala si a abilitatilor de comunicare - copiii sunt implicati in jocuri de prezentare, creativitate si lucru in echipa.

2. Dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale  si intelegerea principiilor economice - dupa cateva jocuri de calcul sau analiza, copiii sunt impartiti in echipe si stabilesc de comun acord ce produse vor vinde. Primesc un buget surpriza din care cumpara diverse materiale pentru a isi realiza propriile produse . Dupa cumparaturi, realizeaza un afis de promovare si isi pregatesc produsele. Timp de o ora acestia trebuie sa convinga clienti si sa isi vanda produsele realizate de ei. 80% din profitul realizat este impartit in mod egal membrilor echipelor, iar 20% din profit este donat catre un ONG local.

Dupa inscriere, parintii primesc “Ghidul parintelui”, un material cu informatii detaliate si organizatorice, iar dupa participare copiii primesc si un joc-tema pentru acasa.

La cerere programul poate fi dezvoltat pe grupuri organizate de copii, cu jocuri si teme personalizate.

Ce spun copiii: “Merg la un curs unde ma invata sa fiu bogata”, Smaranda, 6 ani.

Pentru cereri de grup organizat (scoli, gradinite, companii), va rugam sa ne contactati la claudia.suhov@nextsteve.ro/ 0746.042.033.

C. Program-spectacol de motivare si dezvoltare personala – “Juniori de Succes”

Lansat in luna februarie 2013 in Cinema Movieplex din Plaza Romania, conceptul programului “Juniori de Succes” este unul nou in Romania si foloseste metode alternative de invatare, non-formale, informale si experimentale aplicate in cadrul unui grup mare, cu ajutorul unor materiale de lucru, imagini video si muzica intr-un spatiu dedicat divertismentului. Astfel, copiii vor avea posibilitatea depasirii limitarilor emotionale, de a isi perfectiona abilitatile de comunicare, socializare, capacitatea de initiere si de mentinere a unor relatii empatice si asertive. Activitatile completeaza curricula scolara si adauga abilitati suplimentare care sa sprijine copiii in atingerea succesului personal, social si profesional.

Programul “Juniori de Succes” se adreseaza copiilor dornici de imbunatatirea abilitatilor de comunicare, deprinderea atitudinii, a comportamentului si a limbajului potrivit varstei lor si parintilor interesati sa optimizeze toate resursele copilului pentru o dezvoltare armonioasa.

Pentru cereri de grup organizat (scoli, gradinite, companii), va rugam sa ne contactati la claudia.suhov@nextsteve.ro/ 0746.042.033.

 D. Programe in scoli 

Cu ocazia programului “Sa stii mai multe, sa fii mai bun”, NextSteve organizeaza urmatoarele programe de dezvoltare: 

Activitatile sunt dezvoltate personalizat, in functie de varsta si nevoile copiilor.

Pentru cereri de grup organizat (scoli, gradinite, companii), va rugam sa ne contactati la claudia.suhov@nextsteve.ro/ 0746.042.033.

 

NextSteve realizeaza in fiecare duminica 2 cursuri de pictura si desen pentru copii.

De la ora 11:00 incepe cursul profesionist de pictura si desen  pentru copiii talentati cu varsta intre 9 – 12 ani, iar de la ora 13:00 are loc cursul de incepatori in pictura si desen pentru copiii cu varsta intre 6 – 9 ani.

Pentru participarea la cursul profesionist este necesara sustinerea unei probe practice si prezentarea unui portofoliu de lucrari.

Cursurile dureaza 2h, respectiv 1h 30 ‘  si se desfasoara pe tot anul scolar.

Taxele de participare sunt 40lei/ cursul profesionist si 30 lei/ cursul  de incepatori.

Cursul este sustinut de dl profesor Valentin Cristescu, iar numarul maxim de participanti la fiecare curs este de 6 copii.

Lansarea si inscrierile la Academia NextSteve Group va avea loc in curand!

Pentru a primi detalii in momentul lansarii, puteti sa ne scrieti la claudia.suhov@nextsteve.ro.

NextSteve Group, in parteneriat cu Dekon Business Consulting, ofera servicii de evaluare si testare psihologica. Toate testele prezentate mai jos sunt licentiate, acreditate de catre asociatii ale psihologilor din Romania, validate si etalonate populatiei din Romania.

 1. Behavior Assessment System for Children (evaluare a comportamentului, se aplica de la 2 – 25 ani )
 2. Torrance Tests for Creative Thinking (evaluare a creativitatii, se aplica de la peste 5 ani)
 3. Learning Styles Inventory (evaluare a stilurilor de invatare si a personalitatii, se aplica de la peste 8 ani)
 4. Five-Factor Nonverbal Personality Questionnaire (test de personalitate, se aplica de la peste 11 ani)
 5. Big Five Questionnaire (test de personalitate, se aplica de la peste 14 ani)
 6. Revised NEO Personality Inventory (test de personalitate, se aplica de la peste 14 ani)
 7. ABCD – M (test de personalitate, se aplica de la peste 14 ani)
 8. GAMA – General Ability Measure for Adults (evaluare aptitudini cognitive, se aplica de la peste 14 ani)
 9. Self – Directed Search (evaluare interese vocationale, se aplica de la peste 14 ani)

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la claudia.suhov@nextsteve.ro.

NextSteve Group ofera consultanta in ceea ce priveste crearea si organizarea de programe educative pentru copii.

De asemenea, realizam pentru grupuri organizate, firme, scoli sau gradinite programe educativ- distractive personalizate in functie de nevoile copiilor si parintilor.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la claudia.suhov@nextsteve.ro sau la 0746.042.033.

Tabere de SKI & INOT – NextSteve Group

NextSteve Group in parteneriat cu Progressive Sports a pregatit pentru aceasta iarna un program de tabere de SKI & INOT la Busteni.

Programul include lectii de schi dimineata iar dupa-amiaza cursuri de inot la piscina din Busteni.

Taberele sunt destinate atat copiilor scolari, cat si celor prescolari (4-6 ani), si au un program si o metodica adaptata varstei si conditiei fizice a participantilor.

Invatarea schiului se face prin exercitii specifice, iar scopul taberei, pe langa partea sportiva, este acela de socializare, integrare intr-un grup, de lucru in echipa, de castigare a increderii in sine si nu in ultimul rand de castigare a independentei fata de parinti.

Pentru cei care stiu sa inoate se vor face cursuri de perfectionare si jocuri interactive in bazin:

- vom juca baschet si volei in apa (avem fileu si cosuri de baschet plutitoare)

- vom face treasure hunt cu obiecte/greutati pe fundul bazinului

- vom face cursuri de scufundari(snorkeling) invatand tehnici specifice de respiratie si deplasare sub apa

- vor fi jocuri si concursuri de inot cu premii.

Toate cursurile sunt coordonate si supravegheate de un antrenor de inot calificat si cu experienta in organizarea cursurilor de inot pentru copii (Razvan). Bazinul din Busteni se afla in cadrul complexului Popasul Vanatorilor 4* (imagini aici), iar dupa-amiaza este rezervat doar pentru copiii din taberele Progressive Sports. Apa este foarte calda, conditiile sunt excelente.

Perioadele si detaliile taberelor le gasiti pe site: Detalii tabere prescolari(4-7 ani) | Detalii tabere scolari (8-16 ani) |

Imagini din taberele precedente sunt aici: Imagini ski prescolari |Imagini ski scolari |

Inscrierile au inceput! Locurile sunt limitate!

Va invitam sa descoperiti specificul fiecarei tabere!

 

NextSteve Group ofera servicii de inchirie spatiu de training. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la claudia.suhov@nextsteve.ro sau la 0746.042.033.