Go to Top

Testimoniale

Compania NextSteve promite sa devina "aripa" de pe care fiul meu va putea sa zboare: sa fie EL insusi, sa creada ca poate muta muntii, sa creada ca a comunica este esenta reusitei in viata. Aceste traininguri isi vor atinge scopul esential, acela de a-l orienta spre a gandi diferit, spre a-si implini visele asa cum doar increderea in fortele proprii ti-o poate da.

Parinte

In primul rand, a raspuns nevoii mele ca parinte pentru o situatie ce ma framanta de mult timp. Cum sa ii dezvolt copilului increderea in fortele proprii si curajul de a vorbi, de a conversa, de spune ceea ce gandeste. In al doilea rand, o surpriza enorma faptul ca 2 tineri pot creiona un asemenea proiect, cu un asemenea impact asupra acestor pusti, ce vin din urma.

Parinte

Activitati interesante si motivante, iar trainerul simpatic si "foarte de treaba".

Parinte

Copilului meu i-a placut foarte mult faptul ca a fost distractiv, ca nu a fost un curs "ca la scoala", ca Alex e tanar si nu s-a suparat pe nici unul dintre copii, indiferent ce au zis ei. I-ar fi placut si mai mult sa fie mai multi copii de 13-14 ani, varsta lui.

Parinte

“A fost distractiv si amuzant. Cel mai mult mi-a placut cand am vandut produsele facute de noi.“

Andrei, 9 ani

“Mie mi-a placut cand am vandut sandwich-uri si ca i-am pus intrebari domnului Alexandru. Si as dori sa mai particip aici. Mi-a placut foarte mult aici. Va multumesc foarte mult!”

Alexandra, 10 ani

“Astazi a fost foarte educativ pentru ca am invatat sa ne descurcam cu putini bani, intr-un mall si sa facem din acesti bani putini, multi. Acum stiu cum se inmultesc banii!”

Teo, 8 ani

“A fost foarte frumos, mi-a placut. Am invatat cum sa conving oamenii sa cumpere ce le ofer.”

Diana, 9 ani