Go to Top

Despre noi

NextSteve Group este fondat de Andrei Stefan si Claudia Suhov. Cu experienta in livrarea de servicii educative pentru copii, ca organizatori de tabere si de evenimente destinate celor mici, acestia au fost castigatorii concursului Start! Business, organizat de Junior Achievement Romania si premiati de BCR in luna mai 2012 cu titlul de “Compania Anului 2012″. In luna iulie 2012, cei doi au reprezentat Romania la finala europeana Europe Enterprise Challenge din Skopje, Macedonia.

 

Andrei Stefan

Fondator

Dezvoltarea personala a copiilor, incepand cu o varsta frageda, este un catalizator pentru prosperitate. Deprinderea unor abilitati specifice, complementare educatiei actuale, ii va ajuta sa fie cei mai buni in domeniul lor, fie ca vor alege calea antreprenorului sau a specialistului. Programele NextSteve ii vor influenta atat in sfera carierei profesionale cat si in toate aspectele vietii personale.

Claudia Suhov

Fondator

Prin programele NextSteve Group vrem sa punem bazele formarii unei noi generatii de antreprenori si de lideri ai Romaniei. Copiii sunt motorul noii ere, iar noi avem responsabilitatea sa le oferim toate instrumentele necesare unei educatii pentru secolul XXI. Acesta reprezinta startul pe care il dam in dezvoltarea unei educatii complementare si practice pentru copii.

Andra Stefan

PR Manger

PR Manager NextSteve Group. Studenta in cadrul S.N.S.P.A, Facultatea de Comunicare si PR.

Arina-Bianca Raileanu

Trainer

Trainer si Cercetator in Sociologia artei, absolvanta a Facultatii de Teatru, UNATC, Sectia Teatrologie si Programul masteral Comunicare Interculturala, Departamentul - Catedra UNESCO, Universitatea Bucuresti. Experienta in numeroase proiecte sociale si culturale de tineret, cu impact la nivel national si international.

Andrei Radoi

Trainer si consultant

Trainer si consultant IBM Romania, absolvent al Facultatii de Calculatoare, Universitatea Politehnica Bucuresti. Experienta in training pe aplicatiile dezvoltate special pentru clienti, crearea documentatiilor necesare utilizatorilor finali si asistare la intrarea in productie.

Alina Burlacu

Trainer

Trainer si coordonator de proiecte pentru tineri si copii. Experienta in proiecte internationale si cursuri de Public Speaking, Leadership, NLP. In prezent, este directorul Centrului de Excelenta Academica, Partner al WHI Experience si trainer NextSteve.

Monica Fulea

Psiholog, trainer si logoped

Trainer, psiholog practician, psihoterapeut in curs de supervizare in terapia adleriana si terapie logopedica. Are o bogata experienta in lucrul cu copiii prescolari, scolari mici si adolescenti. Monica are 2 copii.

Alex Molnar

Trainer

Energy trainer & NLP coach. Experienta in cursuri de sales, motivare personala & soft skills. In prezent este trainer TMI. Alex are un copil.

Valentin Cristescu

Profesor de pictura si desen