Go to Top

Juniori in afaceri – Ospatari in restaurantul Caru’ cu bere

Data: Inapoi la calendar 08/06/2013 @ 09:30 - 11:30
Locatie: Caru' cu Bere
Strada Stavropoleos 5
București
România
Cost: 80 lei/ 150lei/ 220 lei/ 45 lei
Contact: Claudia Suhov
0746.042.033
claudia.suhov@nextsteve.ro

NextSteve Group organizeaza pe data de 8 iunie, sambata, ora 9:30 un nou eveniment Juniori in afaceri – Editie Speciala: “Ospatari in restaurantul Caru’ cu Bere”.

Pe data de 1 iunie, a avut o prima editie “In restaurant” cu 7 copii, intre 7 – 13 ani, ce au ocupat posturile de bucatari (pizza/ paste) si de ospatari, intr-o experienta unica de a-i servi pe parintii lor intr-un restaurant adevarat, cu ustensile si preparate reale, sub indrumarea si pregatirea profesionistilor din domeniu. Tot personalul restaurantului Trattoria Bongiorno din Centrul Vechi i-a ajutat pe copii sa invete tainele ospitalitatii, desi cateodata, unii clienti (parinti) i-au pus  in incurcaturi sa vada cum se descurca cu clientii “mai dificili”. La final insa, mancarea a fost mult mai gustoasa decat de obicei pentru ca cei mici au pus si mult suflet in preparatele lor si toata lumea s-a bucurat de sarbatoare.

 
 
Mai multe poze de la eveniment vedeti aici.

De aceasta data, continuam experienta “Juniori in afaceri – Ospatari in restaurantul Caru’ cu bere”. Asteptam 15 copii cu varsta intre 8 – 12 ani,  ce vor fi instruiti de Trainer Managerul restaurantelor City Grill Group timp de 30 minute, iar ulterior acestia vor fi indrumati de ospatari cu experienta sa serveasca la mese. Parintii sunt invitati sa le fie clienti celor mici, care le vor prelua comanda si ii vor servi.

Fiecare copil va avea cate un rol in restaurant, astfel:
Ospatari – 10 locuri (fete si baieti) 
Hostesse – 5 locuri (fete)
ATENTIE: Alegerea rolului din restaurant se face 
AICIprin inscriere, in limita locurilor disponibile, pana vineri, 7 iunie, ora 11:00.

La final, copiii sta la masa si vor primi diplome de participare din partea echipei NextSteve Group, iar sorturile le vor lua acasa.

Informatii pentru parinti:
Activitatea copiilor va fi supravegheata de echipa NextSteve si coordonata de echipa restaurantului Caru’ cu Bere.
Copiii nu vor avea acces la bucatarie, din motive de spatiu si de siguranta.

Program*: 
9:30 – 10:00 – Instruire cu Trainer Managerul restaurantelor City Grill Group
10:00 – 10:45 – Servire clienti
10:45 – 11:30 – Masa si premiere
*durata activitatilor se poate prelungi cu 30 – 45 min, in functie de cum se descurca copiii

Bilete de participare:
Varianta 1: 80 lei/ copil (masa, sort alb, diploma, poze)
Varianta 2: 150 lei/2 copii  (masa, sort alb, diploma, poze)
Varianta 3: 220 lei/3 copii  (masa, sort alb, diploma, poze)
Varianta 4: 45 lei pentru copiii care au participat la editia din 1 iunie si au deja propriul sort.

Numar maxim de participanti: 15 copii. Inscrierea se face AICI.  Dupa inscriere, parintii vor primi un Ghid detaliat cu mai multe informatii organizatorice.

ATENTIE: Daca copilul are o restrictie alimentara sau alergie, va rugam sa ne anuntati cat mai curand!

Multumim restaurantului Caru’ cu bere pentru gazduire!


Caru’ cu Bere, o adevarata legenda vie si totodata una dintre cele mai vechi berarii ale Bucurestiului, a fost deschis pentru prima data in 1879 in vechiul han Zlatari si, dupa 20 de ani, s-a mutat in Strada Stavropoleos, unde il putem intalni si astazi. 
Locul este unul incarcat de traditie unde fiecare obiect are propria poveste. Este unul dintre putinele locuri ale Bucurestiului unde parca nu s-a schimbat nimic, iar arhitectura aminteste celor care-i calca pragul de ce Bucurestiul a fost considerat odata micul Paris. Picturile murale, vitraliile si balustradele sculptate sunt elementele distinctive ale berariei. Spiritul petrecerilor de alta data este prezent si in ziua de azi, atmosfera amintind de exuberanta Bucurestiului de la inceputul secolului XX. 
www.carucubere.ro


SAGA Kid (Şcoala Alternativă de Gândire Aplicată)
 este un afterschool cu program diversificat, ce propune un concept inedit de învăţare în România, bazat pe dezvoltarea gândirii aplicate. Punem accentul în egală măsură pe dezvoltarea capacităţilor analitice şi creative, învăţându-i pe copii să pună sub semnul întrebării soluţiile clasice, încurajându-i să descopere şi să înţeleagă metodele şi logica din spatele rezolvării problemelor. Mai multe informatii pe www.sagakid.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>