Go to Top

Impresii de la Juniori in afaceri – editia speciala de 1 iunie

Impresii de la:

Juniori in afaceri – editie speciala de 1 iunie

 Posted on  by 

 

Sambata am inceput Ziua Copilului cu un eveniment frumos, placut si emotionant pentru copii – au gatit pizza si paste la restaurantul Trattoria Bongiorno (in Centrul Vechi) sub indrumarea staffului de la bucatarie si al echipei Claudiei de laNextSteve :)

Copiii au pregatit un meniu unde au desenat, au scris denumirile si preturile.

Au fost impartiti in echipe: bucatari la paste, bucatari la pizza, ospatari. Daria a fost bucatar la paste.

“Chelnerii” au preluat comenzile noastre sub atenta supraveghere a adevaratilor chelneri.

A fost mare distractie pe capul lor sa pregateasca aluatul, domnea veselia acolo in timp ce bucatarii restaurantului erau preocupati sa iasa totul bine si sa-i indrume pe copii.

Au avut ocazia sa framante toti copiii, sa pregateasca pizza (inclusiv sa o orneze – ceea ce a reprezentat o si mai mare atractie mai ales daca au putut sa ‘toarne” jumatate de borcan cu boabe de porumb pe o singura pizza :) ))).

Cititi continuarea: http://piticidarvoinici.wordpress.com/2013/06/04/juniori-in-afaceri-editie-speciala-de-1-iunie/

 
 
Mai multe poze de la eveniment vedeti aici.

Urmatorul eveniment Juniori in afaceri – Editie “Ospatari in restaurantul Caru’ cu bere” este pe 8 iunie, ora 9:30. Detalii la: http://www.nextsteve.ro/ai1ec_event/juniori-in-afaceri-ospatari-in-restaurantul-caru-cu-bere/?instance_id=2718

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>