Go to Top

NextSteve a primit o investitie de 15.000 Euro in emisiunea ARENA LEILOR (TVR 2)

Pe data de 1 iunie s-a difuzat pe postul TVR 2, emisiunea Arena Leilor, unde Claudia Suhov a participat pentru a obtine o investitie pentru dezvoltarea activitatilor NextSteve Group.

Alaturi de Claudia, la filmari au participat Endora, Luca si Gruia (copii cu varsta intre 8 – 9 ani), care le-au pregatit celor 5 investitori cate o limonada, asa cum au facut in programul “Juniori in afaceri”.

Astfel, dupa prezentare si discutiile ulterioare despre activitatile incepute acum 1 an, NextSteve Group a obtinut o investitie de 15.000 Euro de la dl. Orlando Szasz, o sponsorizare din partea dlui Florin Talpes, sustinere din partea dnei Cristinei Batlan si feedback-uri din partea dlor Marius Ghenea si Dragos Anastasiu.

Participarea la “Arena Leilor” a reprezentat cea mai intensa experienta pe care am avut-o pana la varsta de 23 de ani. Am imbratisat propunerea de a prezenta activitatea NextSteve in cadrul emisiunii si am considerat-o o mare provocare din care cu siguranta voi avea ce invata. Astfel, m-am pregatit timp de 3 saptamani, discutand cu diversi alti oameni de afaceri si lideri in domeniul educatiei, pentru a imi putea rezuma experienta si viziunea pe care o am. In primul rand mi-am dorit sa primesc feedback din partea celor 5 investitori, oameni pe care ii apreciez pentru bogata experienta de viata si in afaceri, iar in al doilea rand sa gasesc un mentor si un partener care sa vada mai departe decat putem vedea noi si care sa ne ghideze in timp.  Obiectivele mele au fost mai mult decat atinse: rezultatul si feedbackurile primite au incununat si ne-au validat munca.” Claudia Suhov

Puteti vedea pe urmatorul link emisiunea si cum s-au desfasurat negocierile: http://www.tvrplus.ro/editie-arena-leilor-107015

Despre ARENA LEILOR:

“Formatul acestui reality-show de business a aparut in 2001 in Japonia. Licenta este detinuta de Sony Pictures si a fost a achizitionata de peste 20 de tari, unde emisiunea are diverse denumiri: Dragons’ Den (Marea Britanie, Noua Zeelanda, Canada, Australia), Tiger of Money (Japonia), The Sharks (Israel) sau Arena Leilor (Romania). Conceptul emisiunii presupune ca un antreprenor sau viitor antreprenor sa prezinte „leilor” din emisiune o idee de afaceri, dupa ce a trecut printr-o selecţie riguroasa a echipei televiziunii; acesta negociaza, si, daca este convingator, obţine finanţare, investitorul primind o cota procentuala din afacere. In formatul romanesc, „leii” sunt dispusi sa investeasca între 20.000 si 100.000 de euro.

Pana acum, pe parcursul a 5 ani, Arena Leilor a avut peste 120 de editii, la care au participat sute de concurenti selectaţi din peste 3.000 de candidati.”

Un răspuns la "NextSteve a primit o investitie de 15.000 Euro in emisiunea ARENA LEILOR (TVR 2)"

  • alex
    03/06/2013 - 16:09 Răspunde

    Felicitari!!! Am vazut emisiunea. Looking good ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>