Go to Top

Anunt: Parteneriat NextSteve si SAGA KID

Cu mare bucurie anuntam lansarea afterschool-ului SAGA KID (Scoala Alternativa de Gandire Aplicata) din Bucuresti,  Intrarea Sabitei 34, etaj 2, sector 3 (vizavi de Parcul Gh. Petrascu) si implicarea NextSteve Group in realizarea optionalului de educatie economica si antreprenoriat, “Juniori in afaceri”.

Parintii si copiii cu varsta intre 6-13 ani sunt asteptati in perioada 13 – 31 Mai 2013, in fiecare zi intre orele 13.00 – 18.00, la sediul SAGA Kid pentru a cunoaste echipa si spatiul destinat activitatilor, iar intre orele 17,00-18,00 pentru activitatile demonstrative ale fiecarui ingredient optional din programul Scolii Alternative de Gandire Aplicata. Inscrierile pentru activitatile demonstrative: www.sagakid.ro

Ce este SAGA Kid?

SAGA Kid (Scoala Alternativa de Gandire Aplicata) este un after-school cu program diversificat, menit sa combine joaca educativa de dupa orele de scoală cu joaca libera si  elemente de dezvoltare personala.

Ce oferă SAGA Kid parintilor si copiilor?

SAGA Kid propune un concept nou de invatare bazat pe dezvoltarea gandirii aplicate. Mai precis, tot ceea ce copiii invata la scoala, in sistem, este interpretat, completat si aplicat alaturi de echipa noastra intr-o combinatie cuprinzand dezvoltarea personala cu jucarii educationale, cursuri optionale de antreprenoriat pentru copii, ateliere de cultura generala si creativitate. Toate acestea pentru ca, la final, copiii SAGA Kid sa stie la ce sunt buni, ce le place si ce vor sa faca in viitor , cum se castiga banii (pentru ca i-au castigat), cum se cheltuie si cat efort si timp se aloca.

De ce sa veniti la SAGA Kid?

„Din 2013, fii SAGA Kid! – acesta este mesajul pe care noi, echipa SAGA Kid, dorim să-l transmitem copiilor. Structura programului nostru este inspirata de toate momentele zilnice din viata picilor de clasele 0 – 4. Pentru ca dorintele lor nu sunt aceleasi cu ale parintilor, noi  armonizam atat nevoile celor mari, cat si ale celor mici imbinand joaca de dupa scoala cu viata de dupa serviciu. Propunem, printre altele, plimbari prin parcul Gh. Petrascu, un pranz cald, ajutor la intelegerea temelor, timp pentru joaca si, bineinteles, odihna – cu ochii inchisi sau nu.”

 

„SAGA Kid este locul ideal unde cei mici vor descoperi bucuria de a invata si de a se juca dupa scoala”,  promite Claudia Chiru, prof. înv. primar si cofondator SAGA Kid.

 

Pentru inscrieri si detalii suplimentare: contact@sagakid.ro, 0756169135 / 0748197426.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>