Go to Top

In saptamana “Sa stii mai multe, sa fii mai bun”, “Juniorii in afaceri” intra in actiune in 3 malluri din Bucuresti!

In perioada 1 – 5 aprilie are loc la nivel national in fiecare unitate de invatamant programul “Sa stii mai multe, sa fii mai bun” al carui orar este format doar din activităţi cu caracter non-formal, avand rolul sa aduca plus-valoare comunitatilor scolare, prin competente, coeziune, spirit de echipa.

Echipa NextSteve Group organizeaza la cerere programul de educatie economica si antreprenoriat “Juniori in afaceri” pentru copiii din clasele III – VI de la Liceul Bilingv “Miguel de Cervantes”, Scoala Gimnaziala “Iancului”, Scoala Gimnaziala nr. 194. Timp de 5 zile, programul urmareste realizarea de activitati care sa ii familiarizeze pe cei 200 de copii participanti cu specificul antreprenoriatului si cu notiuni economice simple.

Programul “Juniori in afaceri” este realizat cu sprijinul partenerilor: Diverta, Sun Plaza, Bucuresti Mall si Plaza Romania.

Pornind de la un buget de 30 lei, organizati in echipe, copiii trebuie sa realizeze si sa vanda produse proprii, create de ei intr-un interval de timp dat. Profitul realizat de fiecare echipa se va imparti in mod egal la numarul de membri, afland astfel ca banii se castiga in urma unui efort. Acestia isi vor antrena abilitatile de comunicare, prezentare si de negociere. Juniorii in afaceri vor fi intr-o atmosfera de aventura contra cronometru, care ii va energiza si ii va antrena sa lucreze in echipa, sa negocieze si sa vanda.

Activitatile au rolul de a dezvolta creativitatea copiilor si a incuraja spiritul antreprenorial al viitorului adult. Aceste abilitati ii vor ajuta toata viata, indiferent de cariera sau de rolul pe care il aleg (angajat sau antreprenor). Conform studiilor, majoritatea antreprenorilor sunt “facuti” si nu “nascuti”.

Programul de educatie economica si antreprenoriat “Juniori in afaceri” este creat si dezvoltat de NextSteve Group, castigator al premiului “Compania Anului 2012” oferit de Junior Achievement Romania si BCR.

Pana in prezent au participat peste 250 de copii din Bucuresti, Bacau, Brasov, Constanta, Iasi.

In fiecare luna programul are loc in Bucuresti pentru 2 grupe de Incepatori si Avansati in cadrul Baneasa Shopping City, dar si in alte orase din tara la cerere.

NextSteve Group este cea mai inovatoare companie de programe educative pentru copii si familie din Romania, avand misiunea de a contribui la formarea urmatoarei generatii de antreprenori si profesionisti.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>