Go to Top

Povestile celor mai tineri antreprenori

Daca vrem sa avem success, trebuie sa invatam de la cei mai buni. Sa vedem cum au inceput si cum au evoluat; sa le aflam secretele. Haideti sa urmarim cateva exemple remarcabile!

Adora Svitak, 12 ani-scriitoare

Adora a publicat doua carti insa nu s-a oprit aici, ci si-a largit sfera succesului si in oratorie si predare. Planuieste sa organizeze conferinta numita “TEDx Redmond”cu si despre copii. A vorbit in peste 400 de scoli si a fost recomandata la emisiunea “Good Morning America” si pe CNN.

Cititi mai mult: Adora Svitak’s Interview

Savannah Britt, 15 ani-are propria revista

Savannah are propria publicatie-o revista numita Girlpez-. Revista promoveaza diverse evenimente precum concerte si show-uri de moda. Doreste sa-si promoveze revista intr-un format online: Girlpez.com. Firea sa competitiva si atitudinea corecta in fata esecului au facut-o sa devina cea mai tanara proprietara a unei reviste.

Cititi mai mult: Savannah Britt’s Interview

 

Philip Hartman, 15-cel mai tanar inventator

Philip a castigat in anul 2008 premiul pentru Cel mai tanar inventator al anului datorita inventarii unui sistem pentru fuziunea fibrelor optice. Ultima sa inventie, numita Steam Viper, face posibila dezghetarea unui parbriz inghetat in 15 secunde prin folosirea aburilor.

Cititi mai mult: Philip Hartman’s Interview |

 

Alex Fraiser, 16 ani- in topul celor mai tineri bloggeri din lume

 

Alex si partenerul sau de afacere Seth Waite, au lansat primul lor produs- o tema web modelata dupa stilul unic Blogussion-. Succesul nu a intarziat sa apara.

Cand nu ajuta oameni din jurul lumii sa-si faca blogurile cat se poate de cunoscute si profitabile, Alex se comporta ca un elev obisnuit din New Jersey.

Cititi mai mult: Alex Fraiser’s Interview

 

Farrhad Acidwalla, 16 ani-cel mai tanar antreprenor Indian

 

Farrhad a lansat Rockstah Mediam, o companie de varf devotata dezvoltarii web, marketingului, advertisingului si brandingului. Desi functioneaza de numai un an, are multi clienti si o echipa foarte bine formata.

Cititi mai mult: arrhad Acidwalla’s Interview

 

Mark Bao, 17 ani- 11 companii, 3 fundatii

Faptul ca este un elev de 17 ani nu l-a impiedicat pe Mark sa lanseze 11 companii (dintre care a vandut 3) si trei fundatii non-profit.

“Sper ca aceste companii sa ajute la crearea valorilor si sa faca oameni fericiti” –a spus Mark.

Cititi mai mult: Mark Bao’s Interview

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>