Go to Top

Juniori de Succes – Jocuri de negociere si vanzari la scoala

Inceputuri promitatoare!

Pe data de 15 martie, Claudia a lucrat timp de cateva ore cu copii din clasele a III-a si a IV-a, pregatindu-i pentru programul “Juniori in afaceri”. Cei aproapre 80 de copii ne-au uimit prin sinceritatea si caldura aratata.

Pentru cei de clasa a III-a nu a fost prima intalnire de acest gen asa ca nu s-au sfiit sa-si arate entuziasmul tipand si sarindu-i in brate Claudiei. Timpul petrecut impreuna a fost, cu siguranta, benefic pentru ambele parti.

Joculetele si aplicatiile pentru copiii au fost facute in vederea imbunatatirii abilitatilor acestora de comunicare si mai ales, de negociere. Am vazut impreuna cum increderea in sine si in partenerul de dialog, precum si contactul vizual au un rol foarte important in vanzare. Iar in ceea ce priveste negocierea, s-au convins printr-un joc de rol cat de important este ca si vanzatorul si negociatorul sa fie multumiti.

De-abia asteptam sa ne intalnim la “Juniori in afaceri” pe 3 – 4 aprilie, in cadrul Saptamanii “Sa stii mai multe, sa fii mai bun” pentru a pune in practica lucrurile invatate.

Imagini si filmari de la celelalte editii gasiti aici:  http://www.nextsteve.ro/galerie/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>