Go to Top

Are propria afacere la numai 12 ani!

Maya Penn este antreprenoare, designer, artista, graficiana si scriitoare.  A intrat in lumea afacerilor  inca de la 8 ani, inarmata cu creativitate,  curiozitate si curaj. Astfel a atras atentia revistelor Forbes, Black Enterprise, Ebony, Huffington Post, Rebook si Atlanta Fox 5 News.

Magazinul sau online Maya’s Idea (“Idea Mayei”), si-a extins activitatea la o linie de accesorii lucrate manual si haine “eco”.  Vanzarie anuale sunt de 55.000 dolari iar 10% din profituri merg spre agentiile umanitare din Atlanta.

Mama sa, Deidre, a invatat-o sa coasa, iar tatal sau, John, antreprenor, a fost un bun exemplu pentru ea. Acestia au incurajat-o sa ia decizii de una singura: “Am vrut sa ii redam sentimentul de independenta”.

Maya incurajeaza copiii care doresc sa devina antreprenori: „ Aveti incredere in ceea ce faceti. Nu va lasati descurajati, daca lucrurile evolueaza mai lent decat v-ati fi imaginat. Nu renuntati usor la visul vostru.”

Prin programul sau “Juniori in afaceri”, NextSteve urmareste acelasi lucru. Incurajeaza copiii sa nu renunte usor, sa-si depaseasca limitele emotionale, sa isi perfectioneze abilitatile de comunicare, socializare, capacitatea de initiere si de mentinere a unor relatii empatice si asertive.

 

Programul “Juniori in afaceri” se adreseaza copiilor dornici de imbunatatirea abilitatilor de comunicare, deprinderea atitudinii, a comportamentului si a limbajului potrivit varstei lor si parintilor interesati sa optimizeze toate resursele copilului pentru o dezvoltare armonioasa.

Ne dorim ca peste ani si copiii participati la programul “Juniori in afaceri” sa fie dati ca exemplu in presa nationala sau internationala.

*Pentru mai multe informatii despre Maya, accesati linkurile urmatoare:

http://www.youtube.com/watch?v=zCG3sy6Gq1s

http://www.youngentrepreneur.com/qanda/kidpreneur-maya-penn-on-starting-up-and-giving-back/

http://www.manager.ro/articole/antreprenoriat/maya-penn-antreprenoare-de-succes-la-doar-12-ani-29789.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>